Interim Consultancy

Op zoek naar een Senior consultant voor een Business Intelligence opdracht met oog voor kwaliteit ? Op zoek naar een vakkundig persoon met verstand van zaken op het gebied van implementatie, architectuur en hands-on kennis van verschillende IT processen ? Op zoek naar iemand met jarenlange ervaring in internationaal opererende organisaties met teamlead ervaring?

Infowereld.com biedt interim consultancy aan voor Nederlands en Engels-talige organisaties in de Europese Unie en daarbuiten. In Nederland het groot-randstedelijk, in Belgie het Vlaams gebied of daarbuiten veelal remote. Zowel voor kortstondige als langlopende interim en freelance business intelligence opdrachten in verschillende sectoren zoals Pharmaceutisch, Automotive, Finance / Banking, Marketing / Customer Service, Construction / Builders of enige andere branche.

DEVELOPMENT

Ontwikkelen van BI oplossingen verzorgen we van begin tot eind (end 2 end full service). Van eerste informatie analyse tot de ontwikkeling van dashboard, report of scorecard. Ook voor storytelling in Web, PDF of Powerpoint formaat voor periodieke report oplossingen. Ontwikkelen van Self-Service omgevingen en architecturen voor business users. Ervaring in waterfall, agile, scrum, kanban ontwikkel processen en methodieken zijn breed bekend.

MODELLEREN

In Business Intelligence is het vervaardigen van een correct reporting datamodel cruciaal. Transformatie (ETL) van een relationeel model naar een stermodel is de eerste stap om tot een bruikbaar en gebruiksvriendelijk datamodel voor de BI oplossing te komen. Een complex proces waar we jarenlange ervaring in hebben. Veel verschillende bronsystemen zoals SQL, Oracle, DB2, SAP, API, REST, Web hebben we in de jaren gebruikt of gecombineerd.

DASHBOARDS

Verschillende BI oplossingen zijn denkbaar, zoals Qlikview, Qliksense, Power BI, Excel, Tableau, SAP Lumira, SAP Designstudio, SAP Business Objects, SiSense, Cognos, Oracle BI (OBIEE), MSBI (Microsoft BI), Python, R, Talend, Tibco.