Werkzaam in de kinderopvang branche als manager planning, financieel controller of directie? Op zoek naar tijd en kosten besparende rapportage en analyse mogelijkheden? Dashboard Kindplanning – Trends & Analyse van infowereld biedt diepgaand inzicht in de planning van kinderopvang! Belangrijke prestatie indicatoren (KPI,s) en duidelijke overzichtelijk visualisaties geven u dagelijks een goed inzicht in de stand van zaken. Waar zijn verbeteringen nodig en/of mogelijk, of waar moet u bijsturen qua beleid, hoeveel personeel moet ik inplannen, kan er efficienter worden omgegaan met middelen en/of resources? Het hulpmiddel om de planning en de financiele situatie dagelijks te bewaken.
Inzicht in onder andere: Prestatie indicatoren van locaties, groepen, producten, ouders, kinderen, plaatsing, capaciteit en bezettingsgraad; Inzicht in leeftijden van kinderen en ouders; Verloop van de planning; Plaatsingen op groep, locatie of organisatie niveau per dag en periode; Bezetting op groep, locatie of organisatie niveau per dag en periode; Bezettingsverschillen; Detail- en geconsolideerde rapportage van plaatsing, capaciteit en bezetting; Ouder / kind ratio; kindplaatsen.
Aanvullende informatie ontvangen over dit dashboard? Of liever persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan onderstaand formulier in.
Bedankt Tom!, Met dit dashboard besparen we vele uren handmatig werk en de rapportages zijn super. Ook hebben we veel meer inzicht verkregen in onze organisatie. We kunnen nu veel sneller bijsturen als we zien dat er iets fout gaat. Dankzij deze oplossing zijn we zelfs meer functionaliteit gaan gebruiken in de software. Wel willen we je vragen om binnenkort enkele gegevens toe te voegen in de financiele rapportages, vanwege de overname van enkele peuterspeelzalen. Zelfs de nieuwe groepen kwamen direct in de rapportages zichtbaar in beeld, onze verwachtingen heb je echt overtroffen, nogmaals bedankt ook voor de uitstekende service.
(Anonieme reactie van een Kinderopvang met ca. 2000 kindplaatsen in meer dan 15 vestigingen.)

(SQL 2008/2012, SSIS, SQL Base, Data analyse, Datavault modelling, Qlikview, ODBC)